drdent

ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJI


Programski paket DrDent u potpunosti pokriva sve potrebe vođenja zubotehničkog laboratorija. Podržana je mogućnost višekorisničkog mrežnog rada ili rada više smjena na jednom računalu (pogodno za zubotehničke laboratorije s više računala/timova te za poliklinike koje u svom sastavu imaju zubotehnički laboratorij).

 

Unutar modula Vanjski radni nalog evidentiraju se radovi (usluge/materijali) korišteni tijekom obrade ulaznog radnog naloga stomatoloških ordinacija. Izrada računa poslovnog partnera je potpuno automatizirana. Tu je i iznimno funcionalan sustav za unos rezervacija po pojedinim osobama i resursima. Podržana je veza programa sa skenerom ili digitalnim aparatom čime je omogućena pohrana, pregled i manipulacija fotografijama.


Programski paket DrDent nudi mogućnost izrade i ispisa niza neophodnih i opcionalniih izvještaja o poslovanju laboratorija kojima je svrha podržati točniju procjenu traženog stanja s posebnim naglaskom na dramatično ubrzanje Vašeg poslovanja. U sklopu programa korisnicima je na raspolaganju nekoliko iscrpnih korisničkih priručnika te je integrirano povezivanje na portal za podršku.

 

POPIS NAJBITINIJH FUNKCIONALNOSTI PROGRAMSKOG PAKETA DrDent - ZA ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE


• Program je u skladu sa standardima i svim potrebama laboratorija u Republici Hrvatskoj bez obzira da li imaju ugovor sa HZZO ili ne
• Mogućnost parametrizacije i konfiguracije tj. prilagodbe programa načinu rada pojedinog laboratorija (definira izgled i ponašanje programa)
• Testni (demo) način rada programa
• Sigurnost podataka: relacijska baza podataka, automatska izrada backup-upa podataka, prijava i ulaz u program preko korisničkog imena/zaporke, uvid u informacije o promjeni bilo kojeg podatka tijekom rada. Svi podaci ordinacije su smješteni lokalno na računalu i niti jedan podatak bez kontrole liječnika ne može izaći van ordinacije čime je osigurana potpuna privatnost medicinskih i poslovnih informacija.
• Unos radova (materijala i postupaka) pojedinačno ili grupno (jedan klik mišem) uz automatski obračun cijene i potrebnog vremena (zaseban cjenik za ugovorne i privatne radove)
• Cjelovita lista stomatoloških postupaka i usluga – Plava knjiga (šifre, nazivi, bodovni i vremenski normativi)
• Brza izrada i ispis ponude poslovnom partneru
• Export svih ispisa i izvješća u neki drugi format (Word, Excel, HTML, TXT i dr.)
• Svakom korisniku programskog paketa može se po potrebi ograničiti uvid i mogućnost promjene podataka
• Evidencija drugih zubotehničara, stomatologa,ostalih liječnika i poslovnih partnera
• Potpuno poslovanje s ordinacijama, evidencija vanjskih radnih naloga
• Kompletno vođenje knjigovodstva (evidencija i automatska izrada računa, evidencija ulaznih i izlaznih računa, knjiga primitaka i izdataka (blagajna i žiro račun), knjiga izlaznih računa, evidencija osnovnih sredstava
• Vođenje i uvid u stanje dugovanja po poslovnom partneru, pretraga po dugovanjima
• Vođenje prometa materijala i lijekova (depoa/skladišta) – (automatsko skidanje količina, uvid i ispis stanja skladišta, nabava materijala i lijekova, uvid i ispis prometa pojedinog mat. ili lijeka kroz vrijeme)
• Automatizirana nadogradnja programa novim verzijama

 

Ukoliko imate dodadnih pitanja vezanih za program DrDent ili želite da Vam pošaljemo besplatni demo instalacijski CD, popunite i pošaljite kontakt obrazac.

 

Slike programskog paketa DrDent

Kontaktiraj prodaju

Tel i Fax:+385(0)1 3890 434
Email: [email protected]

AdriaSoft

          Trg Ivana Kukuljevića 6

          10090 Zagreb
          Hrvatska (Cro)

 

OIB57168050092
BankaZagrebačka banka d.d.
IBANHR0523600001101145638

Prodaja

Tel: +385(0)1 3890 434
Fax:+385(0)1 3890 434
Email:[email protected]

Tehnička podrška

Telefon 1: +385(0)1 3818 190
Telefon 2: +385(0)1 3890 058
Email: [email protected]

Podijeli sa poznanicima